ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 30-05-2021 10:01   Güncelleme : 30-05-2021 10:01

Erdemli Belediyesi’nden Sıcak Asfalt Atağı

Erdemli Belediyesi, kentin dört bir tarafında sıcak asfalt atağı başlattı. Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerin sıcak asfalt çalışma noktası ise Kargıcak Mahallesiydi.

Erdemli Belediyesi’nden Sıcak Asfalt Atağı


Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, limon kokulu sokaklarda, çevreye zarar vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Kargıcak Mahallesi’nin yollarını ilmek ilmek işleyen ekipler, asfaltlama çalışmasını bitirdikten sonra yol çizgi çalışmalarına geçecek.
“Her Mahalleye Nitelikli Hizmet”
Yürütülen çalışmalar kapsamında, kentin dört bir tarafını ilmek ilmek işlediklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Erdemli Belediyesi olarak kentimizin dört bir tarafında hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz, aynı anda beş farklı noktada çalışma yapabilme kapasitesine sahip. Ekiplerimiz, sıcak asfalt atağını Kargıcak Mahallemizde başlattı. Kentimizin dört bir tarafını ilmek ilmek işlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
“Vatandaştan Çalışmalara Tam Destek”
Ekiplerin yoğun çalışmaları ise vatandaşların yüzünü güldürüyor. Yapılan hizmetlerden, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kargıcak Mahalle Muhtarı Durmuş Kara “Mahallemizde bir buçuk yıldır kanalizasyon çalışması vardı, yollarımız bozulmuştu. Yazların gelmesi ile birlikte sağ olsun Mükerrem başkanım önceliği Kargıcak’a verdi. Şuan bütün yollarımız Allah’ın izni ile sıcak asfalt olacak. Erdemli Belediyesi’ne ait mahallemizdeki bütün ara sokaklar şu an itibariyle yapılmaya başlamıştır. Sıcak asfaltsız ara sokağımız kalmayacaktır” diye konuştu.
Kargıcak Mahalle sakinlerinden Hasan Öncü “Yol çalışması kanalizasyon çalışması nedeniyle yolumuz bozuktu, toz toprak içinde kalmıştık. Mükerrem başkanımız ve Abdülkadir başkanımızdan Allah razı olsun. Bunların devamını bekliyoruz, hepsine teşekkür ederim” diye konuştu.
Öte yandan Erdemli Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Süleyman TaşSüleyman Taş