MERSİN
Giriş Tarihi : 27-07-2021 18:42   Güncelleme : 27-07-2021 18:42

Yenişehir Belediye personeli için yeni kafe açıldı

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi vatandaşların ve belediye personellerinin sağlıklı, hijyenik ve aynı zamanda uygun fiyata yemek yiyebilmeleri için hazırladığı Yeni Cafe& Restoranı hizmete açtı.

Yenişehir Belediye personeli için yeni kafe açıldı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, daha önce Ata Tenis Kulübünde Yeni Cafe Ata ve Özgecan Gençlik Merkezinde açılan Yeni Cafe Özgecan’ın ardından Yeni Cafe&Restoran da hizmete girdi. Yenişehir Belediyesi ana hizmet binasının güneyinde bulunan Kaya Mutlu Parkı içerisinde daha önce Yenişehir Kent Konseyi’nin kullandığı bina restore edilerek modern hale getirildi.  Hizmete giren Yeni Cafe&Restoran Yenişehir halkının ve belediye personellerinin sağlıklı, hijyenik  ve uygun fiyata  yemek yiyebilecekleri, oturup dinelebilecekleri bir mekan haline  geldi. 
  Öğlen yemeği saatlerinde uygun fiyata üç çeşit yemek hizmeti veren Yeni Cafe& Restoran akşamları da ızgara çeşitleriyle hizmet verecek. Cafenin önünde bulunan büyük meydan ise nikâh, nişan,  doğum günü gibi organizasyonlar ve konser alanı olarak değerlendirilecek.   Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de restore edilerek hizmete giren Yeni Cafe& Restoran’da yemek yedi ve çalışanlarla sohbet etti. 
 

Süleyman TaşSüleyman Taş