YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-01-2019 16:32   Güncelleme : 16-01-2019 16:32

EFSANE BAŞKAN MORGÜL’DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Erdemli İlçe milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Behzat Eğilmez’e Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

EFSANE BAŞKAN MORGÜL’DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Erdemli İlçe milli Eğitim Müdürü  Behzat Eğilmez’e Erdemli spor kulübü Efsane başkanı Mehmet Morgül ‘ün yaptığı ziyarete Erdemli spor kulübü başkan yardımcısı İş adamı Kamil Yeşilyurt Erdemli spor kulübü başkan yardımcısı Sanayii sitesi başkanı Ali Öngel Erdemli spor genel sekreteri Koyuncu koop başkanı Yasin Gürsoy katıldılar.

Erdemli İlçe Milli eğitim müdürü Behzat Eğilmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Behzat Eğilmez: Öncelikle bu nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etti teşekkür ediyorum. Hepimiz geleceğimiz lan çocuklarımızın eğitiminde katkıda bulunmalıyız. Bizler öğrencilerimiz okullarımız öğretmenlerimizin eğitim hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Sizlerden de varsa sorunların çözümü noktasında desteğinizi bekliyorum.

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül : Sayın müdürüme öncelikle hoş geldiniz diyorum.  Erdemlimize müdürümüz Behzat beyin yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyorum. Bizler her zaman Erdemliye yapılacak hizmetlerin yanındayız. Bizlere düşen bir görev olursa daima yanınızdayız. Erdemlinin eğitim konusunda eksikleri var . Bu da artan nufus ve Erdemlinin aldığı göçten kaynaklı. Bu eksikleri sizlerin gidereceğinize inancımız tam. İlçemize hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum.

Süleyman TaşSüleyman Taş