ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 31-08-2021 11:23   Güncelleme : 31-08-2021 11:37

Erdemli spor Ata Sporumuz Güreşte İddialı

Erdemli spor kulübü dört mevsim spor okulları kapsamında güreş takımı 50 sporcusu ile çalışmalarına devam ediyor. Güreşçilerin hırsı göz dolduruyor.

Erdemli spor Ata Sporumuz Güreşte İddialı

Erdemlinin köklü kulübü Erdemli spor farklı branşlarda sporcu eğitimlerini sürdürürken ata sporumuz güreşte de iddialı.

Erdemli Spor Kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül ;Ata Sporumuz Güreş takımımız 50 kişilik pehlivan ile çalışmalarını tecrübeli hocalarımız Burhan Ercan ve  Mustafa Ünal öncülüğünde sürdürüyor.

Başkan Mehmet Morgül; Güreşçilerimiz Pandemi Kurallarına Uygun Olarak Çalışıyor

Başkan Mehmet Morgül Erdemli spor bünyesinde güreş takımımız kovid 19   pandemi kurallarına uygun olarak tecrübeli  yöneticilerimiz ve hocalarımızla  yeni sezona hazırlanıyoruz.  Ata Sporumuz güreş sporu yalnız, beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak, zekâ, ahlâkta bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayış kısa olan kuvvetliler, zekâ ve kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar.

 

Başkan Morgül Yenilenen yönetim kurulumuzla hedefimiz Erdemlimizin milli pehlivanları ile güreş sporunun tecrübeli kaptanları hocalarımızla güreş takımımızla  Erdemlimiz adına  ilklere imza atmaya devam edeceğiz.

Başkan Mehmet Morgül; Salon Sporlarını Tecrübeli Yöneticilerimize Emanet Ettik

Ata sporumuz olan Güreş sporunu  tecrübeli  yöneticilerimiz başkan yardımcımız salon sporları   şube başkanımız Emin Gür ve Başkan yardımcımız  Gazi Mustafa Dağtepe yönetiminde zaferden zafere koşacaktır. Kulüp Yöneticilerimize sporcularımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. yöneticilerimiz ve hocalarımız pehlivanlarımızı Türklük gurur ve şuuru içerisinde yetiştirmek  ve rakiplerimizi tuşa getirmek için hazırlamaktalar.

Erdemli Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Salon Sporları Şube Başkanı Emin Gür ; Ata Sporumuz Güreş Bizim İçin Vazgeçilmezdir.

Erdemli Spor kulübü başkan yardımcısı salon sporları şube başkanı Emin Gür yaptığı açıklamada; Ata Sporumuz olan güreş bizim için vazgeçilmez bir spordur. Sporcularımız için hiç bir fedakarlıktan yönetim kurulumuz olarak kaçınmıyoruz. Ne gerekiyorsa yönetim olarak yapıyoruz ve güreşçilerimize feda olsun. Hocalarımıza sporcularımıza güvenimiz tamdır. Güreş takımımız yeni sezonda Erdemlimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Erdemli spor Kulübü Başkan Yardımcısı Gazi Mustafa Dağtepe ;Sporcularımız  Vatansever Genç Yetenekli ve Çalışkan

Erdemli spor kulübü başkan yardımcısı Gazi Mustafa Dağtepe ise; Genç ve yetenekli sporcularımıza başarılı olmaları için Başkanımız Mehmet Morgül öncülüğünde güzel ve rahat çalışma ortamlarını hazırlıyoruz. Erdemlimizin tanıtılmasında ve kulübümüzün başarısı için gece gündüz çalışmaktayız. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen  Erdemlili hemşerilerimize ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.     

Erdemli spor kulübü güreş takımı antrenörleri   Burhan Ercan ve  Mustafa Ünal   ; biz Erdemli sporda ve Erdemlimizin sporcu gençlerine ata sporumuzu sevdirmek geleceğe umutla bakan güzel ahlaklı sporcu gençler yetiştirmek çabasındayız. Bize çalışmak için bütün imkanları seferber eden başkanımız Mehmet Morgül ve Yönetim kurulumuza teşekkür ederiz.   

Süleyman TaşSüleyman Taş