ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 15-09-2021 19:37   Güncelleme : 15-09-2021 19:37

Av. Ziya Şimşek 'Cumhurbaşkanımız Mersinde Tarihi Yatırımların Açılışı Yapılacak'

AK Parti Erdemli ilçe başkan yardımcısı siyasi ve hukuki işler başkanı av.Ziya Şimşek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Eylül Cuma günü Mersin'e geleceğini ve toplu açılış töreninde Mesinlilerle buluşacağını söyledi.

Av. Ziya Şimşek 'Cumhurbaşkanımız Mersinde Tarihi Yatırımların Açılışı Yapılacak'

AK Parti Erdemli ilçe başkan yardımcısı siyasi ve hukuki işler başkanı  Av. Ziya Şimşek " Mersinli hemşerilerimiz  Cumhurbaşkanımızın Mersin'e  gelmesini bekliyor. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'ın  Mersin halkının gönlünde yeri başkadır. Cumhurbaşkanımız Mersin'i ve Mersinli hemşerilerimizi çok seviyor. Cumhurbaşkanımızın halkın içinden halkla birlikte olan bir lider olduğu için kentimize fırsat buldukça geliyor  kentimizin sorunlarını  halkımızın dertleri ile yakından ilgileniyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Eylül günü Mersin Cumhuriyet Meydanında açılışını gerçekleştireceği  yaklaşık üç buçuk Milyar Liralık yatırımların Mersin'imize ülkemize milletimize hayırlı olmasını dilerken Bütün hemşerilerimizi toplu açılış törenimize ve Cumhurbaşkanımızla buluşmamıza davet ediyorum.''

Süleyman TaşSüleyman Taş