ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 22-09-2021 21:06   Güncelleme : 22-09-2021 21:34

ERDEMLİ SPOR ATA SPORUMUZ GÜREŞTE DOLU DİZGİN

Erdemli spor ata sporumuz güreş dalında Mersin Toroslar'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan Karakucak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası güreş müsabakalarına damgasını vurarak Erdemlimizi gururlandırdı.

ERDEMLİ SPOR ATA SPORUMUZ GÜREŞTE DOLU DİZGİN

Erdemli spor kulübünde güreşçilere madalya töreni düzenlendi. Törene Erdemli spor kulübü başkanı Mehmet Morgül başkan yardımcısı Yasin Gürsoy başkan yardımcısı Dr. Hüseyin Gölgeli Başkan yardımcısı Orman Bölge müdürlüğü şube müdürü  Mustafa Aslan Erdemli Spor külübü Başkan yardımcısı salon sporları şube başkanı Emin Gür başkan yardımcısı Gazi Mustafa Dağtepe sporcular basın mensupları katıldı.

Erdemli sporlu güreşçiler  madalyalar  kazanarak Erdemlimizi en güzel şekilde temsil ettiler.

Erdemli spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül ''Mersinde yapılan Karakucak ve yıldızlar karakucak güreş müsabakalarında kulübümüzün güreşçileri adeta destan yazarak ilçemiz adına Madalyalar kazanarak ilçemizi kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmiş olup bizleri sevindirmişlerdir.

Tüm güreşçilerimizi tek tek kutlayarak gözlerinden öpüyorum.50 Kişilik güreş takımımız Ata sporumuzu özveri ile yaşatıyorlar. Bizlerde hiç bir fedakarlık tan kaçmayarak tam desteğimizi veriyoruz.Onlar bizlerin gururu ve onuru olmuşlardır'' dedi.

Erdemli Spor Kulübü başkan yardımcısı salon sporları şube başkanı Emin Gür yaptığı açıklamada sporcularımızı kutluyorum. Erdemlimiz adına kazandıkları madalyalar bizleri onurlandırmıştır. Ata sporumuz güreşe  büyük önem veriyoruz. Daha büyük başarılara ekip ruhu ile çalışarak imzamızı atacağız ilçemizi ve Mersinimizi en güzel bir şekilde temsil edeceğiz.  Ayvagediği karakucak Güreşlerinde 50 kiloda sporcumuz Ali Öztürk üçüncü 35 kiloda Berkay Abdil üçüncü 30 kiloda Mustafa Kemal Ünal üçüncü , 70 kiloda Ahmet Said Dolgun üçüncü oldu.

Soğucak Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonasında 75 kiloda Ali Nafiz Berk Ünal  üçüncü   100 kiloda Beytullah Keskin ikinci oldu.

Soğucak karakucak güreşlerinde 30 kiloda Mustafa Kemal Ünal üçüncü 50 kiloda Ali Öztürk üçüncü oldu.

Erdemli Spor Kulübü başkan yardımcısı ve salon sporları şube başkan yardımcısı gazi Mustafa Dağtepe  ''Güreş sporu atalarımızdan bizlere mirastır.Sporcularımızı kutluyorum. Gelecek için umut vaad eden gençlerimizle gurur duyuyorum. Güreşçilerimizin her zaman yönetim olarak yanındayız.Erdemlimizin tanıtılması ve gençlerimizin güzel ahlaklı yetişmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Güreşçilerimiz Gözne Karakucak güreşlerinde 75 kiloda Ali Nafiz Berk Ünal üçüncü oldu. Bizleri Erdemli spor camiasını ve Erdemlili hemşerilerimizi gururlandırdı.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

  Ayrıca Güreş Antrenörümüz Mustafa Ünal hocamız güreşçilerimizle fedakarlık göstererek gece gündüz programlı bir idman çalışması uygulayarak hedefe mührü vurmuşlardır.''

Erdemli spor güreş takımı antrenörü Mustafa Ünal ise ''Güreşçilerimizi gençlerimizin yetişmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum teşekkür ediyorum. Bizlere bu imkanı verdiği için Efsane başkanımız Mehmet Morgül'e yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Durmak yılmak yok başarılara devam diyoruz'' dedi.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş