SİYASET
Giriş Tarihi : 28-01-2019 15:54   Güncelleme : 28-01-2019 17:09

Nezir Arslan : Hizmet Yolunda Siyasete Virgül Koyduk

Nezir Arslan; hizmet yolunda siyasete virgül koyduk, partimizin kararının arkasındayım. Ak Partiden aday adayı olan Nezir Arslan, yayınladığı görüntülü bir video ile aday adaylığı sürecini ve siyasete dair beklentilerini anlattı.

Nezir Arslan : Hizmet Yolunda Siyasete Virgül Koyduk

Nezir Arslan; hizmet yolunda siyasete virgül koyduk, partimizin kararının arkasındayım.  Ak Partiden aday adayı olan Nezir Arslan, yayınladığı görüntülü bir video ile aday adaylığı sürecini ve siyasete dair beklentilerini anlattı.

Yaklaşık 3 ay süren aday tanıtım ve kampanya sürecinde Erdemlinin birçok hizmet eksiği olduğunu tespit ettiğini belirten Nezir Arslan, öncelikle eksikliklerimizi çözümü için, sonrasında ise katma değeri yüksek projeler üreterek sizlere sunmaya çalıştık. Yola çıkarken de söylediğimiz gibi “biriz bir aradayız, bir arada güçlüyüz” söylemimiz böylece vücut bulmuş oldu.’ Dedi. Bugünden itibaren adayların belli olduğunu, adaylardan projelerle halkın karşısına çıkmasını isteyen Nezir Arslan, Boşa geçirilecek bir dakikalık vaktimizin olmadığının bilincindeyiz, bilincinde olunmasını istiyoruz.

Partimizin hizmet ve kuruluş çizgisinden hiçbir zaman çıkmayı düşünmedik, ihanet etmedik etmeyeceğiz de. Sizlerin hizmet beklediği kurum ve kuruluşların amacı dışında, kişisel menfaatler uğruna nasıl yönetildiği malumunuzdur. Belediye hizmetleri için,

Alın terimizle, bin bir güçlükle kazandığımız gelirlerimizin    doğru kullanılmaması ve heba edilmesi günahların en büyüğüdür. Erdemlimizin hak ettiği hizmetleri ve projeleri üretmeyen aday ve nihayetinde koltuğa oturacak arkadaşımız da vebal altındadır.

Süleyman TaşSüleyman Taş