ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 05-10-2021 08:48   Güncelleme : 05-10-2021 08:48

MEHMET MORGÜL AK PARTİ’YE HEYECAN KATIYOR

Sporcular arasında “EFSANE BAŞKAN” olarak tanımlanan Mehmet MORGÜL’ün, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal KAYA’ya danışman olması sonrası, partinin toplumsal akisyonunda canlılık yaşanmaya başlandığını gözlemliyorum.

MEHMET MORGÜL AK PARTİ’YE HEYECAN KATIYOR

Zaten, Mehmet Morgül'ün görev ve sorumluluk aldığı tüm çalışmalarda imzası görüldü. Spordan sonra siyasette de bu imzası görülüyor. Halk arasında bir söz vardır;" ekmeği ekmekçiye vereceksin" diye. İşte bu söz tam da başarılı toplum insanı, Mehmet Morgül'e uygun tanımlamadır.

             İ   C

Anma günleri, Yıl dönümler, Özel günler, Cenaze evlerinin ziyareti, Düğünlere üst düzeyde katılım, Toplumsal etkinliklere geniş katılım açısından yaşanan gelişmelerde Mehmet MORGÜL’ün etkisi olduğunu kabul etmeliyiz.

              İ    C

Erdemli’de çok sayıda sporcunun ekonomik olarak masraflarını karşılamak öyle kolay ve her insanın başaracağı bir iş değildir. Çok sayıda insanın kendi evini geçindirmekte zorlandığı dikkate alındığında, Mehmet Morgül’ün, çok sayıda sporcunun ekonomik giderlerini karşıladığı GERÇEĞİ bizi bu konuda düşündürüyor.

                İ      C

Bir sporcunun ekonomik ve sosyal gereksinmelerini karşılıyor. Hele günümüz ekonomisinde bunları karşılıyor.Bazen düşünüyorum da; Mehmet Morgül bu işlerin üstesinden başarıyla nasıl çıkıyor diyorum.

Mehmet MORGÜL, YOKLUK İÇİNDE SPORCU GENÇLERE YARDIM EDİYOR.

                   İ    C

Mehmet Morgül, ihalelerden para kazanan, Siyasi rantlardan para kazanan, Yaptığı ticaretlerden spekülatif kazançlar elde eden, en önemlisi her hangi bir TİCARET yapan bir kişi değil.

                   İ     C

Emekli aylığından başka geliri yok resmi olarak. İşlettiği spor kulübünün lokalilinin çay, şeker ve diğer giderlerini karşılamak için bu emekli aylığını harcıyor zaten. Bunun yanında sporcuların yemek ve diğer giderlerini karşılayacak parayı da buluyor.

                   İ   C

İşte bu müthiş bir yetenek.Çoğu insan bir arkadaşına dürüm ısmarlayamazken, Mehmet Morgül en az 25 sporcu kafilesinin yemek ve içimlik giderlerini, ulaşım ve transferlerini karşılıyor. Fedakar TÜRK GENCİ tanımlaması tam da Mehmet Morgül için söylenmiş bir tanımlama gibi bence.

                 İ    C

Türk gençlerinin sporcu olması ve kendilerini bu alanda Ifade etmeleri için  çırpınan “EFSANE SPORCU BAŞKAN MEHET MORGÜL’e destek olalım ve ekonomik yardımda bulunalım, derim.

                 İ    C

Erdemli'de Mehmet Morgül gibi toplumsal konularda emek ve zaman harcayan başka bir insanımız şimdilik yok. Bunu bilelim. Allah uzun ömür versin "EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL'ÜMÜZE."

Süleyman TaşSüleyman Taş