SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2019 10:13   Güncelleme : 20-02-2019 10:13

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYESİ LİSTESİ AÇIKLANDI

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı belediye meclis üyesi aday adayları Ak Parti Erdemli ilçe teşkilatı MHP Erdemli ilçe teşkilatı ve halkın katlımı ile yapıldı. Tanıtıma Erdemli belediye başkanı Mükerrem Tollunun birlik ve beraberlik mesajları damgasını vurdu. MHP Erdemli ilçe başkanı Fatih Serin konuşmasında

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYESİ LİSTESİ AÇIKLANDI

FATİH SERİN : ‘’ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI

Değerli hemşerilerim Müslüman coğrafyasında yaşayan kardeşi kardeşe kırdıran orta doğuda bir emperyalist güç var.Ülkemizin geleceği için istiklal ve istikbalimiz için oluşturulan güç birliği cumhur ittifakı. Cumhur ittifakı ülkenin geleceği ve sigortasıdır. Cumhur ittifakı Mersin büyükşehir belediye başkan adayı Hamit Tuna ve Erdemlimizde Cumhur ittifakı adayımız belediye başkanı Mükerrem Tollu’dur.  Bizler Ak Parti ve MHP Erdemli ilçe teşkilatlarımız ve sizlerle bir yola çıktık. Allah bizi Muaffak eylesin. Allahın izni ile 31 Martta Cumhur ittifakı adaylarımız Mersinde Hamit Tuna ve Erdemlide Mükerrem Tollu başkanımızı çok yüksek bir oy ile seçimi kazandıracağız.

Ak Parti Erdemli ilçe başkanı Mehmet Topçu: Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun

 Hepinizi Allahın selamı ile selamlıyorum. Birliğimiz beraberliğimiz kardeşliğimiz daim olsun.  Erdemliden Cumhurbaşkanımıza genel başkanımıza selam olsun. Erdemliden MHP genel başkanı Devlet Bahçeliye selam olsun. Meclis üyelerimizin tanıtım toplantısından ilan ediyoruz ki 31 Martta Erdemlimizi Ve Mersinimizi yönetecek olan belediye başkan adaylarımızı 31 Martta bu seçimi yüksek bir oy oranı ile kazanıp genel başkanlarımıza hediye edeceğiz. Cumhur ittifakı bu milletin bekasıdır geleceğidir istikbalidir geleceğidir. Biz bu yola genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP genel başkanı Devlet Bahçelinin öncülüğünde çıktık.31 Marta kadar sıkmadık el almadık gönül bırakmayacağız. Erdemlide en güzel şekilde seçimi sonuçlandıracağız. Ben buradan diyorum ki Kim dönerse dönsün biz dönmeyiz bu yoldan. Bizim millete hizmet borcumuz var başka bir amacımız yoktur. Bizim Cumhur ittifakı adayımız Mersinde Hamit Tuna Erdemlide belediye başkanımız Mükerrem Tolludur. Biz 31 Martta seçimleri Mersinde ve Erdemlide kazanarak başkanlarımızla birlikte 31 Marttan sonrada yolumuza devam edeceğiz.

Erdemli belediye başkanı ve  Cumhur ittifakı adayı Mükerrem Tollu : Erdemlide Kardeşlikten birlikten beraberlikten yanayız.

Erdemlimize ve halkımıza ne yapsak azdır.Bu aziz milletin hakkını asla ödememiz mümkün değil.  Sadece sosyal medya paylaşımı ile buraya gelen yüzlerce vatandaşımız gönüldaşımız gösteriyor ki 31 Martta sonuç belli. Bu aziz millet sandığa mührü vuracak. Çıktığımız bu yolda asla bizleri yalnız bırakmadınız. Erdemlide Kardeşlikten birlikten beraberlikten yana gösterdiğiniz asil duruştan dolayı hepinize binlerce kez teşekkür ediyorum.

Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşıyoruz.Birlikte hayır ayrılıkta azab vardır

Biz Erdemlide dünyanın en güzel coğrafyasında yaşıyoruz. Dünyanın en kaliteli en dürüst insanları bu kentte yaşıyor. Erdemlide bir tane vatan hainini ve din düşmanını devlet düşmanını bayrak düşmanını bulmak mümkün değil. Rabbim bu asil millete hizmet etmeyi bizlere nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun. Erdemlide birlik ve dirlik olmanın beraber olmanın ruhunu sağlayan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Erdemlide zirveye çıkan birlik beraberlik ruhumuzu kıyamete kadar hiç kimse bozamayacak. Dinimizin de dediği gibi birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Aziz milletimizin tarihine baktığımız zaman birlik ve beraberlik içinde olduğu zaman neleri nasıl başarmış. Dünyada hiçbir millete nasip olmayan üç kıtada At sürmeyi bu aziz milletin atalarına vermiştir. Bizde Atalarımızdan emanet aldığımız coğrafyada on yıldır ilkeleri gerçekleştirdiysek her iki teşkilatımızdan yöneticilerinden meclis üyelerinde milletimizden güç alarak Erdemlimizi ilmek ilmek işleyerek Tarih yazacağız. Sadece Erdemliyi kazanmak bize yetmez biz Allahın izni ile Mersinde onüç ilçe ve büyükşehiri kazanacağız.

Onüç ilçe adayımız ve büyükşehir belediye başkan adayımız aynıdır.

Bizim için ayrı gayrı söz konusu olamaz. Erdemlide Mükerrem Tollu ne ise Aydıncıkta Ferhat Aktan  Yenişehir’de Bekir Toçu Akdeniz de Mustafa Muhammet Gültak odur. Bizler ayrım yapmayacağız birlik olacağız. Allahın izni ile hep birlikte başaracağız.  Allahın izni ile Büyükşehir belediye başkan adayımız Hamit Tuna’nın kazanması içinde gece gündüz çalışacağız Allahın izni ile kazanacağız. Bizim işimiz Allahın rızasını kazanmak sizin gibi aziz insanımıza hizmet etmektir.

Asla siyasi görüş düşünce ve parti ayrımı yapmayacağız

Önümüzdeki bir buçuk aylık süreçte gece gündüz demeyeceğiz asla parti ayrımı yapmayacağız. Biz bütün Erdemli halkının hizmetkârıyız.  MHP li kardeşlerimizin hakkı bizim üzerimizde ne ise Ak Partili kardeşlerimizin de hakkı bizim üzerimizde aynıdır. Dün olduğu gibi yarında asla ayrım yapmayacağız. Bizim dünyamızda ayrılık gayrılık yoktur ayrım yapan dünyanın en haysiyetsiz insanıdır. Erdemlide birlik olup merkezi idarenin hizmetlerini daha çok getirmemiz lazım. Büyükşehir belediyesini de kazanacağız Allahın izni ile Büyükşehir belediyesinin hizmetlerini de Erdemlimize en iyi şekilde getireceğiz Allahın izni ile.

Meclis üyesi listesi şöyle : 1 Mustafa Akın 2 Halit Çortul 3 Duran Kara 4 derviş Yıldırım 5 İbrahim Tepe 6 Musa Demir 7 Harun Sarı 8 Habib Gürgah 9 Ali Yön 10 Celalettin Dur 11 Hüdaverdi Toprak 12 Serdal Kaya  13 Mehmet Keskin 14 Halil İpçi 15 Halil Köse 16 Zeynel Avcı 17 Gülten Yıldırım 18 Ali Türer 19 Mustafa Gökçe 20 Adem Gürsoy 21 Burhan Arslan 22 Mustafa Aydoğdu 23 Erdoğan Yaşar 24 İshak Kılıç 25 Tuğrul Çoban 26 Mustafa Şen 27 Adem Serin 28 Adil Topuz 29

Kontenjan adayları

 1 Mehmet Topkara 2 Şaban Dölek 3 Şevki Şevk

 

 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş