SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2019 10:18   Güncelleme : 20-02-2019 15:08

ERDEMLİ SANA CAN FEDA MİLLETİMİZLE YOLA ÇIKIYORUZ

Demokrat Parti Erdemli belediye başkan adayı Alpaslan Gürgenç meclis üyesi adaylarını tanıttı. Tanıtılan meclis üyesi adaylarının halkın en tabanından her kesimden isimler dikkat çekti.Alpaslan Gürgenç Türk bayrağı rozeti ile basın önüne çıkarak yaptığı açıklamada tarafsız ve herkesin sorununa isteğine eşit yaklaşan belediye başkanı olacağını söyledi. Alpaslan Gürgenç Erdemliyi yönetmeye talip bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

ERDEMLİ SANA CAN FEDA  MİLLETİMİZLE YOLA ÇIKIYORUZ

HER KESİMDEN OLUŞTURULAN MECLİS LİSTESİ

Demokrat Parti Erdemli belediye meclisi üyesi listesi Her siyasi parti ve ve her görüşten seçmen tabanından oluştu. Meclis üyesi adayı olan  seçmen tabanından bire bir herkesi kucaklayan ve herkesimin sahipleneceği isimlerden oluşmuş durumda. Halkın büyük çoğunluğunu oluşturduğu Özellikle çiftçi esnaf kesim temsilcileri Alpaslan Gürgenç listesinde ön planda.

ALPASLAN GÜRGENÇ : ERDEMLİYE GÖNÜL VERMİŞ MİLLETİMİZLE YOLA ÇIKTIK

Çok kıymetli ilçe başbakanım kıymetli skm başkanım kıymetli hanımefendiler beyefendiler.  Demokrat Partiye gönül vermiş Erdemli ye gönül vermiş değerli hemşerilerim hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Şuan itibarı ile ya Allah Ya bismillah dedik.  31 Mart 2019 da 101 bin seçmenimiz Erdemlinin yeni belediye başkanını seçecek. Bizler ekibimizle birlikte bize Erdemlide gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte 13 belde ve 71 mahallemizde sıkmadık el almadık gönül bırakmayacağız.

ALPASLAN GÜRGENÇ: HERKESİN HER KESİMİN YANİ MİLETİMİN ADAYIYIM

İnşallah 31 Martta sandıklar açıldığında 101 bin vatandaşımızın oyuna talibiz. Cenabı Allaha dua ediyoruz. Vatandaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah büyük bir oy ile Erdemlide seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Biliyorsunuz 2014 te belediye başkan adayı idim. Çok gayret göstermemize rağmen çok çalışmamıza rağmen seçimleri kaybettik. Yıl 2014 yıl 2019 Erdemlili hemşerilerimize hizmet etmenin hasreti ile yanıp tutuşan bir kardeşinizim. Demokrasilerde adım atmak lazım. Ben Erdemlimizin insanına doğasına denizine taşına toprağına güvendiğim için bu adımı attım. Allah razı olsun aziz milletimiz sizler bizleri yalnız bırakmadınız.

ALPASLAN GÜRGENÇ: AĞAÇ DALLARI İLE GÜRDÜR. BİZDE MİLLETİMİZLE BERABER YOLA ÇIKIYORUZ

Tabi Erdemlide belediye başkan adayı olunacak ama hani derler ya ağaç dalları ile gürdür deriz ya meclis üyelerimizle olacak bizlere güvenen insanlar olacak. Bu yarışta yanımızda aziz milletimiz olacak.  Bugün saat beş gibi ilçe seçim kuruluna meclis üyesi listesini verdik. Arkadaşlar ben sizinle  şunu paylaşmak istiyorum. Belediye başkan adayı oldum. Milletvekili Aday adayı oldum . Altıncı sıradan Milet vekili adayı oldum. Hiçbir zaman üzülmedim. Emin olun bu cenabı Allahın takdiri dir. Birinci sırada belediye meclis üyesi adayı olabilirsin 28. Sırada da olabilinirsin. Hakikaten bunun kararını vermek çok zor ancak Allahın takdiridir. Ben belirlemiş olduğumuz belediye meclis üyelerimizi halkımızla paylaşacağım.

Değerli arkadaşlar meclis üyesi adaylarımız

1. Osman Fazıl Koşar

2 Fatih Doğan

3 Sayım Taner

4. Mahmut Çakar

5 Mehmet Doğru

6.Mehmet Türel

7. Hasan Çetin

8. Osman Koç

9. Ahmet Özoğlu

10 Mustafa Serin

11  Nebi Kar

12 Ali Yarar

13 Ali Kılıç

14 Emin Kasap

15 Alican Altıner

16 Nuh Dudu

17  Hanifi Tuna

18 Münevver Bacaksızlar  

19 Emircan Adalı

20 Hanefi Ural

21 Mustafa Çetinel

22 Süleyman Sarı

23  Kerim Akkuş

24 Hüseyin Kızılalan

25 Ömer Erol

26 Mehmet Ali Gök

 27 Fuat Kılıçkaya

28  Özgür Eker

Kontenjan

1Alim Sevindik  

2 Zeynep Yıldırım

3 Cengizhan Özmen

 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş