ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 02-01-2022 10:06   Güncelleme : 02-01-2022 10:06

Mustafa Kılbaş Gasp edilen demokrasi mücadelesine devam ediyor

Mustafa Kılbaş, 16 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak olan CHP Erdemli İlçe Örgütü Olağanüstü Genel Kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Mustafa Kılbaş Gasp edilen demokrasi  mücadelesine devam ediyor

Mustafa Kılbaş adaylık açıklamasını  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasında yaptı. Adaylık açıklama programına davetliler,partililer ve basın mensupları katıldı.
Kılbaş; Çalmadık Kapı Sıkmadık El Bırakmadık Adaylık açıklama toplatısında Kılbaş açılış konuşmasını yaparak şunları söyledi; Cumhuriyet Halk Partisinin çok kıymetli üyeleri, delegeleri;
Değerli dostlarım;Değerli muhtarlarım; Basınımızın mümtaz temsilcileri hepinizi saygıyla selamlıyorum.  Değerli yol arkadaşlarım bildiğiniz gibi2 yıl önce yine burada sizlere ilçe başkan adayı olacağımı açıklamıştım.
19 Ocak 2020 tarihinde yapılan 4 adaylı seçimde, Erdemli Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına seçilmiştim.O seçimde sizlere Erdemli’nin hiç bir mahallesinde  çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız demiştim.Açık yüreklilikle belirteyim ki,bunu fazlası ile yaptık.Yapılan çalışmalarımızın olumlu etkisi Erdemli sınırları dışından bile takdir topladı.Her hemşerimizin acısını paylaşarak azaltmaya,her mutluluğunu paylaşarak çoğaltmaya çabaladık.
Her doğal afette, her türlű zorlukta parti gőzetmeksizin hemşerilerimizin yanında olduk dertlerine beraber çözüm aradık.Erdemliye; her sosyal platformda Cumhuriyet Halk Partisinin varlığını hissettirdik.Biz de genel başkanımızın Adalet yürüyüşünde olduğu gibi zincirleri kıra kıra, adaleti kura kura yürüyorduk Erdemli’de.
Biz de tıpkı Sayın Genel Başkanımız gibi Erdemli’den haykırıyorduk GELİYOR GELMEKTE OLAN diye.

Başkan adaylığını açıklayan Mustafa Kılbaş konuşmasında şunları ifade etti.Fakat her ne olduysa bir uyumsuzluk bahanesi ile görevden alındık amasız fakatsız.Parti tüzüğümüzün hükümleri, gereği ve il başkanlığımızın tüm taleplerini yerine getiriliyorken,neyin uyumsuzluk olduğunun cevabı bizde yok.
Eğer görevi Büyükşehir Belediyemizin Erdemli’yeyol ,su ,kanalizasyon, arıtma gibi alt ve üst yapı hizmetlerini koordine etmek olanların, ilçemizde siyaseti dizayn etme çabalarını ve halkımızdan gelen yoğun şikayetleri görmezden gelmeyerek, DUR demek uyumsuzluk ise evet biz bu uyumsuzluğu yaptık.
Eğer bu saydığım hizmetleri koordine etmekle görevlendirilenler,kendilerini ilçe parti örgütünün üstünde görmelerine,kendilerinin paralel bir parti başkanı gibi hareket etmelerine,seçilmiş bir başkanı ve seçilmiş yardımcılarını yok saymalarına DUR demekse biz bu uyumsuzluğu yaptık.
Eğer görevleri Büyükşehir Belediye hizmetlerini ilçemizde koordine etmek olanların koordinasyondan başka ,siyasi her işle uğraşmasına DUR demekse evet biz DUR diyerek bu uyumsuzluğu da yaptık.
Koordinasyon görevi olanların kendilerini ilçe başkanlığı yerine koymasına DUR demek ise uyumsuzluk ise biz teredütsüz bu uyumsuzluğu da yaptık.
‘Hak,hukuk,adalet ‘düstüru ile çıktığımız yolumuza daha da güçlenerek devam edeceğiz.


  Değerli dostlarım;
 Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisinden büyük değildir.Bu bağlamda herkes yerini ve yetki alanını bilmek zorundadır.
Değerli dostlarım;
Oysa biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Vahap SEÇER'in Mersin ve Erdemli ilçesine yaptığı ve yapacağı tüm hizmetleri gittiğimiz her mahallede, her kahvehanede ve olası her zeminde elini sıktığımız her hemşerimize gurur duyarak göğsümüz kabararak anlattık ve anlatmaya da devam ediyoruz,edeceğiz de.
Sevgili yol arkadaşlarım;
Ülkemiz toz duman içinde,genel seçimler yakın,partimiz iktidara yürüyor,bizler de Erdemli’den bu yürüyüşe omuz veriyoruz.
Sevgili yol arkadaşlarım;
Bu koşullarda yeni bir seçime gidiyoruz.Seçim kazanılır da ; kaybedilir de. Mesele kutuplaşmadan,birlik ve dayanışma içinde Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için birbirimize ellerimizi uzatıp kenetlenerek BİZ olabilmenin gururunu doyasıya yaşayabilmektir.
 Anlattıklarımız bizzat yaşadıklarımızdır. Bütün çabamız, haksızlığın önünde dik duruşumuzdandır. Ulusal medeniyet çizgisi hedeflerimizdir.
 Gece gündüz demeden,ekmeğine işine sahip çıkarak  haklı mücadelesinden taviz vermeden aydınlık geleceğe doğru ilerleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını kurmak için koşan, koşacak olan adaylık açıklama toplantıma katılarak bana güç veren herkese,siz saygıdeğer  yol arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
    Sözlerimi Atamızın,Samsun yollarında,yol arkadaşları ile beraber söylediği ‘Gençlik Marşı’ndan bir alıntı ile bitiriyorum
‘’Dağ başını duman almış
Gümüş dere durmaz akar
Güneş ufuktan şimdi doğar
Yürüyelim arkadaşlar’’
Bir kez daha buradan haykırıyoruz GELİYOR GELMEKTE OLAN
Bir hatırlatma ve davette bulunmak istiyorum 3 Ocak 2022Pazartesi saat 15:00 de  Mersin BB başkanımızın sn: Vahap SEÇER verdiği zözlerden birini daha gerçekleştirmektedir, CHP Genel Başkanımız ve İYİ parti Genel başkanının katılımı ile yapılacak Mersin Metro açılışına tüm partililerimizi davet ediyoruz.

Süleyman TaşSüleyman Taş