SİYASET
Giriş Tarihi : 24-02-2019 15:35   Güncelleme : 24-02-2019 15:35

İYİ PARTİ SEÇİM OFİSİNİ KARGIPINARI'NDA AÇTI

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar ARSLAN 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine giderken seçim irtibat merkezinin ilkini Erdemli'nin en büyük mahallesi ve İYİ Parti'nin en güçlü olduğu Kargıpınarı'nda açtı.

İYİ PARTİ SEÇİM OFİSİNİ KARGIPINARI'NDA AÇTI

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ'ın da katıldığı Kargıpınarı Seçim İrtibat  Merkezi açılışına binlerce vatandaş katıldı. İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar ARSLAN bir yanına Erdemli'nin efsane başkanı Ali ŞAHİN'i diğer yanına ise Kargıpınarı'nın efsane başkanı Kerim ŞAHİN'i alarak belediye başkan adayı rakiplerine gönderme yaparak adeta gövde gösterisi yaptı. Burhanettin KOCAMAZ'ın adaylığı ve Erdemli'de nasıl bir çalışma yapacağını merak eden vatandaşlar da Kargıpınarı Seçim İrtibat Merkezi açılışına katılmasıyla aradıkları cevabı da almış oldular.

SERDAR ARSLAN; "BİZ BU YOLA HİZMET AŞKI İLE ÇIKTIK"

Kargıpınarı Seçim İrtibat Merkezi açılışında sırasıyla efsane başkanlar, Kargıpınarı Belediyesi Eski Başkanı ve İYİ Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Adayı Kerim ŞAHİN ve Erdemli Belediyesi Eski Başkanı ve İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Ali ŞAHİN açılışa katılan vatandaşları selamladıktan sonra konuşan İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar ARSLAN açılışa katılan İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin KOCAMAZ'a açılışa katıldığı için teşekkür edip daima yanında ve emrindeyiz dedikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Sizlerinde bildiği üzere Erdemli'mizin daha güzel yarınlara ve daha yaşanılır bir yer olması ideali ile İYİ Partimizden

Erdemli Belediye Başkan adaylığı sürecine girmiş bulunmaktayım. Hizmet așkı ile çıkmış olduğumuz  bu yolda siz değerli dostlarımızı da her an  yanımızda görmek bizleri onurlandırmıştır.Sözlerimin en başında vurgulamak isterim ki,

Hizmet  anlayışımızda dil, din, renk ve ırk ayrımı olmayacaktır. Erdemli'mizi daha güzel yarınlara hazırlamak için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç birimizin şüphesi olmasın.

Tüm parti teşkilatımız ve gönüllülerimizle bu hizmet yolunda çağın gereksinimlerini en iyi şekilde tespit edip, öncelikle var olan sorunları ortadan kaldırıp, yeni projelerle de yaşam kalitemizi arttırmayı bir hedef olarak önümüze koyduk. Hizmet anlayışımızı partiler üzeri bir anlayışla sürdürmeyi kendimize bir şiar edindik ve Erdemli' yi birlikte yönetmeye talip olduk. En kısa sürede sizlerle projelerimizi de paylaşacak olduğunuzu söyleyerek  Tüm kadrolarımızla ve ekibimizle hizmetinizde olduğumuzu belirtmek İsterim. Allah bu çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olsun.

Bizler bu cennet vatanımızın  her köşesinden gelip bir arada huzur ve barış içinde yaşamayı başarmış yüce bir milletiz. Kurtuluş savaşı yüce milletimizin en değerli ve en kıymetli referansıdır. O dönemde bizler yine bir aradaydık, ancak kurtuluş savaşıyla birlikte kardeş olduk, can olduk,  yoldaş olduk, şimdi de Erdemli'nin geleceğini el ele verip birlikte inşaa edeceğiz inşallah." diyerek konuşmasını sonlandıran İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan açılışa katılan partili partisiz tüm vatandaşlara teşekkür ettikten sonra İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin KOCAMAZ açılışa katılan vatandaşlara hitap etti.

KOCAMAZ; "ERDEMLİ'DE İYİ PARTİ İLE ÇALIŞACAĞIM"

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin KOCAMAZ konuşmasına başlamadan önce açılışa katılan vatandaşların "BAŞKAN KOCAMAZ SENİ KİMSE YIKAMAZ" şeklindeki slogan ve uzun süre alkışlarından sonra adaylığı ile ilgili yaşanan sürece kısaca değindikten sonra yaptığı konuşmada;

"Limon üretiminin başkenti ve yaş sebze meyve üretimi ile ekonomiye katkı sağlayan Erdemli'ye beş yıllık hizmet süremiz boyunca özellikle köylerde içme suyu problemini ve yol sorununu yüzde yüze yakın bitirdik. Göreve geldiğimiz andan itibaren görev alanı genişleyen ve Büyükşehir uhdesine alınan her yerde hizmetlerimiz siz saygıdeğer vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandı. Bugün şahsıma yönelik yapılan ihanet ve kumpasın önüne hizmetlerini takdir eden sizler geçtiniz. Ne yaparlarsa yapsınlar halk inandığı ve güvendiği insanı asla yalnız bırakmaz. Bunu bilmeyenler bugün bizim adaylığımıza engel çıkarmaya çalışsa da biz yolumuzdan dönmeyeceğiz.

Bir süredir birlik ve beraberliğimizin üzerine pranga vurmak isteyen zihniyetin, ayak oyunlarıyla milletimizin seçme ve seçilme hakkına karşı kurmuş olduğu  KUMPAS İTTİFAKINA ezilmeyeceğimizin buradan ilan ediyorum. Sizden aldığım destekler ve şahsımın iradeli ve güçlü duruşuna desteğinizi tıpkı Kurtuluş Savaşı'nakit gibi kanımızın son damlasına kadar devam edeceğini düşmanlarımız bilmelidir. Atatürk'ün MERSİNLİLER MERSİN'E SAHİP ÇIKINIZ veciz sözüne uygun olarak bugün aslında vatandaşlarımız Mersin'in geleceğine sahip çıkmaktadır. Vatandaşlarımızı da bu KUMPAS İTTİFAKINA en güzel cevabı sandıkta vereceğine hiç şüphem yoktur.

Bugün ben sadece Büyükşehirde Demokrat Parti adayı değilim, tüm halkımızın adayıyım. Akdeniz İlçesi hariç, bugün burada olduğu gibi tüm ilçelerde İYİ Parti adaylarıyla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kazanan Mersin olacak. Bana destek olan bugün burada bizleri sabırla dinleyen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun." dedi.

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin KOCAMAZ'ın konuşması sonrası Kuran-ı Kerim okunması ve yapılan duanın ardından İYİ Parti Kargıpınarı Seçim İrtibat Merkezi açılışı yapıldı.

Süleyman TaşSüleyman Taş