SİYASET
Giriş Tarihi : 24-02-2019 15:39   Güncelleme : 24-02-2019 15:39

İYİ PARTİ ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERDAR ARSLAN KARGIPINARI'NDA ESNAF ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkanı Serdar ARSLAN Kargıpınarı Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçeklştirdi. Seçim çalışmaları kapsamında Kargpınarı esnafını ziyaret edip hayırlı işler dileyen Serdar ARSLAN'a beraberinde İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Ali ŞAHİN, Kargıpınarı Belediyesi Eski Başkanı ve İYİ Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Adayı Kerim ŞAHİN, Kargıpınarı'nın sevilen esnaflarından aynı zamanda İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Veli BAHÇE diğer belediye meclis üyesi adayları, İYİ Partiİlçe Yönetimi ve çok sayıda partili eşlik etti.

İYİ PARTİ ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERDAR ARSLAN KARGIPINARI'NDA ESNAF ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretinde İYİ Partililere yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı. Sabah erken saatlerde başladıkları esnaf gezisini akşam saat 18:00'de yapılan Kargıpınarı Seçim İrtibat Merkezi açılışına kadar sürdüren Serdar ARSLAN esnaf gezisi sonrası şu açıklamayı paylaştı:

"TEŞEKKÜRLER KARGIPINARI

Bugün İYİ Parti Erdemli İlçe Teşkilatı olarak Erdemlimizin en büyük mahallelerinden biri olan Kargıpınarı Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptık. Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diledik. Esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik, çözüm önerilerimizi ve projelerimizi anlattık.

Kargıpınarı'nda gerek esnaflarımız gerekse halkımızın yoğun ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu ilgiye mazhar olmamızın başlıca sebebi Kargıpınarı'nda 3 dönem belediye başkanlığı yapan bugün ise partimizin belediye meclis üyesi adayı olan Kargıpınarı'nın efsane başkanı Sayın Ali ŞAHİN, Kargıpınarı'nın sevilen esnaflarından ve belediye meclis üyesi adayımız Sayın Veli BAHÇE'ye bizlerle beraber yol yürüdükleri, bize güç kattıkları için teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bizlerle beraber esnaf gezimize katılan partimizin değerli yöneticilerine, belediye meclis üyesi diğer arkadaşlarımıza ve yoğun ilgilerinden dolayı Kargıpınarı esnafına ve halkına teşekkür ediyoruz."

Süleyman TaşSüleyman Taş