SİLİFKE
Giriş Tarihi : 12-01-2022 13:41   Güncelleme : 12-01-2022 13:41

OSB MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımı ile Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı; Ankara’ da Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

OSB MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

 Silifke  Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolüne göre, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile Mesleki Eğitim Merkezleriyle eşleştirilen ve Sanayi Bölgelerinde oluşturulan Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosunda açılış yapılarak kurdele kesim töreniyle Cumhurbaşkanlığında düzenlenen kurdele kesim töreniyle eş zamanlı yapıldı.

Bu bağlamda ilçemizde düzenlenen açılış programına Vali Yardımcısı Ahmet ÇIRAKOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol ÖZDEMİR, Silifke Kaymakamı Abdullah ASLANER, Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN,Silifke OSB Müdürü Faki GÜRSOY, Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Bedrettin UÇKAÇ, Adem SEZER, Barbaros UÇAR, Süleyman DEMİREL, okul müdürleri ve öğrenciler katıldılar.

Kurdele kesiminden sonra Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN ve OSB Koordinatörü Ali GÖNEN tarafından, OSB Mesleki Eğitim Merkezinin kuruluş amacı, çalışmaları, işleyişi, kapsamı ve yararları hakkında bilgi verildi.

Süleyman TaşSüleyman Taş