ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 12-01-2022 13:51   Güncelleme : 12-01-2022 17:49

BİRLİK VE DAYANIŞMA İSTİYORUZ

CHP Erdemli olağan üstü kongresine günler kala Merkez mahallesi delegeri basın açıklaması yaptılar. delegeler açıklamalarında şunları söylediler.

BİRLİK VE DAYANIŞMA İSTİYORUZ

Ülkemiz siyaseten bir geçiş sürecine girmiştir. AKP Rejimi geniş emekçi halk kitlelerini her gün yoksullaştırmaktadır.AKP artık ülkeyi yönetemez konuma gelmiştir ve anketlerde göstermektedir ki günden güne erimektedir.Türkiye  artık seçim atmosferine  girmiştir.İlk genel seçimde de MİLLET İTTİFAKI ve bu ittifakın lokomotifi CUMHURİYET HALK PARTİSİ önderliğinde Milletimizin desteğini alarak güçlendirilmiş demokratik parlementer rejimi tekrar inşaa edecektir.
   4 ARALIK 2021 tarihinde Mersin mitingimizde gördük ki Sayın Genl.Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu GELİYOR GELMEKTE OLAN GÜÇLÜ TÜRKİYE nin ilk ışığını MERSİN de yakmıştır.Genel Başkanımız da Mersinlilere,Mersindeki  Örgütlerimize  ve Sosyal  Demokrat Belediyeciliğin örneğini vermekte olan Büyük Şehir Beld.Başkanımız Sn: Vahap SEÇER e güvenmektedir.Gün Genel Başkanımızın Mersin de yaktığı meşaleyi ve misyonu bir arada taşıma günüdür.
    Bu vesileyle Örgütümüz içinde kaoslardan ,Parti disiplinsizliklerinden uzak durmak,Örgütlerimizle , büyükşehir belediyemizle birlikte uyum içerisinde çalışmak ,İlçemizin köy ,köy mahalle,mahalle daha iyi hizmet alması için ,hakkımızı savunması için Merkez mahallesi delegeleri olarak. İlçe Kongremizde AHMET DURSEN ŞAHİN i destekleme kararı almış bulunmaktayız. Daha güçlü hizmet alan Bir Erdemli için birliğimiz için AHMET DURSEN ŞAHİN Başkan  adayımızdır. İlçe kongremizden Daha G

Süleyman TaşSüleyman Taş