ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 15-01-2022 10:33   Güncelleme : 15-01-2022 10:41

Burada Çocuklar Geleceğe Umutla Bakıyor

Erdemlinin gözde eğitim kurumu Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi ikinci dönem erken kayıt avantajları ile küçük misafirlerini bekliyor.

Burada Çocuklar Geleceğe Umutla Bakıyor

Erdemli Akdeniz Mahallesi Tapu Caddesinde 2-6 yaş arası çocuklar için hizmet veren, Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evinde küçük çocuklar, alanında uzman eğitimciler kurumsal yapısı ile  gelecek on yıllara hitap eden eğitici sistemi eşliğinde eğlenceli, sanatsal kültürel ve sportif aktivitelerle dolu birçok eğitim alıyor.

2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde  öğrenci kayıtları devam ediyor.2- 6  yaş gurubuna uygun olarak verilen eğitim  programları kapsamında çocuğun kendi kendini geliştirebilmesini ve kendine yetebilmesini amaç edinen montessori eğitimi, İngilizce,Rusça  drama, güzel sanatlar, ebru-seramik jimnastik ve dans ile robotik kodlama eğitimleri de veren bir kurum . Objektif, sözel ve zihinsel testlerin de yapıldığı Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evinde minikler oyun oynayarak eğlenerek güzel ve eğlenceli zaman geçirirken bir taraftan da geleceğe umutla hazırlanıyor. 

            7.30 ile 17.30 çalışma saatleri arasında çocukların gelişimlerini destekleyici çağın gereksinimlerine uygun hizmet anlayışı ile eğitimler verilirken ayrıca iki ana ve iki ara öğün olmak üzere  çocuklara  yemek veriliyor.

Okul Öncesi Eğitim Hayatın İlk ve En Önemli Basamağıdır

           Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi koordinatörlüğü gazetemize  verdiği bilgilerde    “Okul öncesi eğitim süresince çocuklar hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğreniyorlar.

 Alanında uzman eğitimciler eşliğinde verilen eğitimlerde çocuklara öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmak esas alınıyor. Bu çocuklarımız için çok önemli. Eğitim hayatlarının devamını etkileyecek olan bu sürecin doğru ellerde şekillenmesi gerekli. Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evinde küçük çocuklarımız öğreniyor hem de güzel zaman geçiriyor”

 

Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi 2021- 2022 yılı ikinci dönem programında ailelerin çocukları için avantajlı özel fiyatları ile kayıt avantajı için sizleri bekliyor.

Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi ailesi  Erdemli Tapu Caddesinde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Halil Göktepe Apartmanı No 47 A adresinde  hizmet verirken, telefonla ulaşmak isteyen anne ve babaların 0534 070 32 83  nolu telefonla ulaşabilecekleri ifade edildi.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş