SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2019 09:15   Güncelleme : 27-02-2019 09:41

YARANBELEN MAHALLESİ SERDAR ARSLAN DEDİ

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan Yaranbelen Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bu akşam ilçe başkanı Ali Şahin, belediye meclis üyesi adayları ile beraber bir kahve toplantısına katıldı.

YARANBELEN MAHALLESİ SERDAR ARSLAN DEDİ

Yaranbelen Mahallesi özellikle köylerden gelen mahalle sakinleriyle kozmopolitik yapısıyla her kesimden insana hizmet edebilecek bir muhtar seçmek için 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimini sabırsızlıkla bekliyor. Karaahmetli, Güvere (Esenpınar), Cambazlı, Sömek, Sarıkaya, Güneyli köylerinin kış aylarında ikinci adresi olan Yaranbelen Mahallesi; Muhtarlar Derneği Başkanı, Güneyli Mahalle Muhtarı ve İYİ Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Adayı Abdullah Kurt'un da mahallesi olması hasebiyle İYİ Parti'nin kalelerinden birisi olması bekleniyor.

Kahve toplantısını düzenleyen Yaranbelen Muhtarı Rüstem Koç toplantıya katılan İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Ali Şahin, İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan ve belediye meclis üyelerine geldikleri için teşekkür ettikten sonra;

"Değerli mahalle sakinleri bu akşam bizleri kırmayıp davetimize katılan ve bugün bizlerin sorunlarını dertlerini dinleyecek olan İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayımız Serdar Arslan ve ekibi Erdemli için mahallemiz için ne gerekirse yapacak sözünde duracak bir ekip. Ben bunu 3 dönemdir yaptığım muhtarlık döneminden bizzat biliyorum. İnşallah mahallemizin de temsilcisi olan Abdullah Kurt muhtarımla birlkte Yaranbelen yıllardır çözülemeyen imar sorunundan kurtulacaktır. Serdar başkanımıza ve belediye meclisüyesi adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun." dedi.

SERDAR ARSLAN "YARANBELEN'İN İMAR SORUNUNU BEN ÇÖZECEĞİM"

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Ali ŞAHİN Serdar ARSLAN ne söz veriyorsa kefilim diyerek zamanında belediye başkanlığı yaptığı dönemde imar sorununu çözmeyi çok istediğini ancak mahallede yaşayan bazı kişilerin engel olmasıyla bu sorunu çözüme kavuşturamadığını ancak Serdar Arslan'ın imar plan proje konusundaki tecrübesine ve vereceği tüm sözlere kefil olduğunu belirtti.

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar ARSLAN ise yaptığı konuşmada;

"Bu akşam bizleri burada ağırlayan bizleri davet eden başta Muhtarımız Tüten Koç'a, Toros Mahalle Muhtarımız Mehmet Şavk'a ve siz Yaranbelenlilere teşekkür ediyorum.

Siz istediniz biz de belediye meclis üyesi adayı listenizde Muhtarımız Abdullah Kurt'a yer verdik. Yaranbelen birçok köyümüzün de mahallesi olması hasebiyle yerel yönetimden beklentileri de çok farklı oluyor. Sorunlarınızı biliyorum. Sorunlarınızı çözecek ekibimle bugün karşınızdayım.

Evet Ali Şahin başkanımın da dediği gibi imar benim işim. Allah'ın izniyle belediye başkanlığını kazandığımızda Yaranbelen'in imar planı sorununu tapu sorununu çözeceğim.

 Hepinizin limon bahçesi var, yayla köylerinde tarım ile uğraşıyorsunuz. Para kazanabiliyor musunuz? Hayır. Ben sizlere limonata fabrikası kuracağım, kooperatif kuracağım para kazanacaksınız. Kooperatif bünyesinde ürettiğiniz ürünü belediye alacak ve tek elden alım satım yapılacak. Köylünün bankaya, ilaç gübre bayisine, fideciye, nayloncuya, komisyoncuya eğilip bükülme devrine son vereceğiz.  Kooperatif ile her girdiyi temin edeceğiz ürünü en iyi fiyata satacağız. Aracılar ortadan kalkacak.

Aş evi açacağız, aş evinden muhtarların tespit ettiği yaşlı ve yardıma muhtaç kimseler için günde üç öğün yemek evlerine teslim edilecek. Sosyal belediyecilik bizim işimiz. Yol yaptım asfalt yaptım demeyle belediyecilik olmaz. Biz çok farklı bir belediyecilik anlayışıyla tecrübeli ekibimizle sizden destek istiyoruz." dedi.

Serdar Arslan'ın konuşmasının ardından toplantıya katılan Yaranbelen Mahallesi sakinleri Serdar Arslan'a tam destek sözü verdi.

Süleyman TaşSüleyman Taş