ANAMUR
Giriş Tarihi : 04-03-2019 09:17   Güncelleme : 04-03-2019 09:17

BAŞKAN TUNA; “ANAMUR’DA TARIM VE TURİZM KAZANACAK”

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN TUNA; “ANAMUR’DA TARIM VE TURİZM KAZANACAK”

Hafta sonu Bozyazı ve Aydıncık İlçeleri’nin ardından Anamur’da da hemşehrileriyle buluşan ve her gittiği yerde gönülleri fetheden Başkan Hamit Tuna; “Önemli olan gönüllerde makam elde etmektir” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç ile birlikte AK Parti ve Anamur İlçe Teşkilatları ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Hamit Tuna, bölge esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla dertleşip, sohbet etti.

Başkan Tuna, Anamur merkezde, Ören’de ve Çarıklar Mahallesi’nde hazırladıkları seçim ofislerinin açılışlarını da teşkilatların ve hemşehrilerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Burada hemşehrilerine hitap eden Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Siyasette yol yürürsünüz, hizmet yaparsınız ama önemli olan hizmet yolunda ne ürettiğiniz ve bıraktığınızdır. ‘At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır’ atasözümüz. Biz bıraktıklarımızla Toroslar’dan ayrılıyoruz. İnanın insanlar üzülüyor. Üç dönemdir her siyasi partiden artarak destek almak suretiyle bizi açık ara Belediye Başkanı yaptılar. Biz de Toroslar’da yapacaklarımızı yaptık. Daha büyük, daha vizyon daha mega projelerimizi inşallah Büyükşehir genelinde hayata geçireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli,  bu noktada bize sorumluk verdi ve üstümüze misyon yükledi. Yükümüz ağır tabi ki ama herkes tarafından bu yük tutulduğu takdirde yükümüz çok hafif. İki siyasi partinin Cumhur İttifakı adayı olarak 13 İlçe ve Büyükşehir’de yolumuza devam ediyoruz. Teşkilatlarımızda bir ve beraber oldular. Yürekler toplu atıyor. Hedef tek olduğu için bu yüreklerin toplu atması ve bu inanmışlık bizleri zafere taşıyacaktır. Birleştik ve güçlendik. Üreterek, zenginleşeceğiz ve büyüyeceğiz inşallah” dedi.

Anamur’un sorunlarını bildiklerini, tarım ve turizmi ön plana çıkaracakları projeler hazırladıklarının bilgisini de veren Başkan Hamit Tuna; “Projecilikte mütevazi değiliz. Bu kenti seviyoruz. Bu kentte yaşayan insanlarımızı seviyoruz. İnşallah bu kentte sosyal barışı tesis edeceğiz. Yaptıklarımız, iş bitirmemiz Toroslar. Anamur’un da sorunlarını biliyoruz ve bu yönde projelerimizi hazırladık. Cumuhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayımız Sayın Hidayet Kılınç da siyaset bilen bir şahsiyettir. Kendisinin de hazırladığı projeler himayemizde. İnşallah 31 Mart’tan sonra Hidayet Başkan söyleyecek biz de yapacağız Allah’ın izniyle. Anamur’un dere ıslahı, Ören’den Bozdağ’ına kadar olan sahil düzenlemesi hepsini yapacağız. Bisiklet ve yürüme yolları, çay bahçeleri ve parklarla taçlandıracağız. Alternatif ürün motifleri ile çiftçimizin önünü açacağız. Turizm’de özellikle Antalya’nın yapmadığı turizm çeşitlerini değerlendireceğiz. Anamur’da hem tarım hem turizm kazanacak” dedi.

          Hemşehrilerine sıcak ilgileri ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Hami Tuna; “İlçe belediyesi sol kolun gücü kadardır. Sol kolda Hidayet Kılınç’ı, güçlü kol sağ kolda Büyükşehir’de şahsım Hamit Tuna’ya yetki verin hizmetin en güzelini sizlere sunalım” dedi.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem